Diplomada en il·lustració i més tard en màrqueting i comunicació.

CREATIVITAT GRÀFICA

Gràcies a la perseverança i al desig d’expressar-me creativament, tinc la sort de treballar com a il·lustradora professional, impartir classes i assessorar en l’àmbit de la comunicació, tant per a projectes d’institucions privades com públiques, en col·laboració amb altres professionals d’altres disciplines, fent possible una oferta integral de serveis de comunicació.

CREATIVITAT ESTRATÈGICA

El disseny de l’estratègia per a una marca comença quan conèixem en profunditat el nostre objectiu, al voltant del producte o servei. L’anàlisi a través d’eines com el Manual Thinking, Lego Serious Play, DAFO, PEST, etc… permeten detectar valors, oportunitats i frens, tant conceptuals com gràfics, oferint així la informació suficient per a diferenciar-nos, definir i assolir objectius clau.

Ambdues disciplines convergeixen, sumen i es complementen.

El concepte com a nord, fa que el resultat respecte la manera en què apliquem solucions a les necessitats del client, creï relacions simbiòtiques en les quals el triangle, -marca, comunicació i consumidor-, consoliden una relació de confiança i benefici mutu.