PROJECTES MUSEOGRÀFICS

“REVOLUCIÓ NEOLÍTICA – LA DRAGA, EL POBLAT DELS PRODIGIS”

MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE DE CATALUNYA

Aquesta exposició ens relata, entre altres troballes, la recuperació de cases de 7.400 anys d’antiguitat, una de les quals va ser una de les primeres poblacions sedentàries de la Península.

La tercera part del quart àmbit de l’exposició descriu els principals àmbits d’actuació d’aquesta societat, a través d’un gràfic que ens mostra la interacció de totes aquestes àrees entre si..

IMG_1827IMG_1836

DSCN6176DSCN6178

EL VI GREC – MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE DE CATALUNYA

Exposició que ens descriu la importància que ha tingut el vi dins la nostra cultura des de l’antiga Grècia fins ara. Il·lustracions per a panells i zoetrops, i diverses animacions per al projecte audiovisual conceptualitzant els aspectes més importants del procés. Vinyes, la figura dels sàtirs, transport i enmagatzematge del vi, etc …

 

“ELS CAPS TALLATS” – MUSEU ULLASTRET

Projecte audiovisual reconstructiu per a l’exposició del Museu Ullastret, basat en imatges reals que descriuen escenes de la identitat i origen d’aquest poble a través de la violència i els rituals vinculats amb els caps tallats com a símbol del poder.

dscn2612dscn2631

 

EL GENI CULINARI – MUSEU D’ARQUEOLOGIA DE DE CATALUNYA

Projecte audiovisual per a una exposició, a través de vuit animacions senzilles, que descriuen diversos aspectes de l’origen del nostre sistema d’alimentació des de l’home primerenc fins als nostres dies.